Kosova burim të dhënash statistike zyrtare

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search
002006 Kumunat e Kosovës NR.PNG

Komunat e Kosoves[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Lidhje të jashtme[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Për 30 komunat e Kosovës këto dokumente janë te pranuara nga UNMIKU dhe UN Shqip/anglisht.Nga adresa e lartpërmendur mund të bartni fletoret e formatit .PDF të cilat kanë të dhëna statistikore po thuaj se për të gjitha komunat. Përdorimi i tyre kryesish bëhet për komunikim me botën e jashtme në gjuhët tjera.

  • UNMIK

United Nations Mission in Kosovo (UNMIK) Arkivuar 22 shkurt 2011 tek Wayback Machine OSCE Mission in Kosovo Banking and Payments Authority of Kosovo UNMIK Railways Kosovo Trust Agency Pristina Airport

  • Organizata dhe institucione te BE-se

Council of Europe European Agency for Reconstruction European Union Monitoring Mission Stability Pact

  • Qeveria

Prime Minister Office Assembly of Kosovo Ministry of Education, Science and Technology of Kosovo Ministry of Transport and Communication of Kosovo Ministry of Agriculture, Forestry and Rural Development of Kosovo Ministry of Environment and Spatial Planning

  • Organizata internacionale

IMF International Committee of the Red Cross International Organisation for Migration KFOR NATO UNHCR Worldbank

  • Sherbime

KEK, Kosovo Electric company PTK, Post and Telecommunications of Kosovo

  • Organizatat e biznisit dhe te ngjajshme

Euro Info Center Kosovo Chamber of Commerce Kosovo Business Support Kosovo Pension Savings Trust Statistical Office of Kosovo

  • Qendra informimi nderkombetare

Center for European Policy Studies (CEPS) - South East Europe Information Center EastWest Institute European Stability Initiative International Crisis Group IWPR - Institute for War and Peace Reporting Arkivuar 27 prill 2005 tek Wayback Machine