Jump to content

Lista e Ministrave të Agrokulturës të Shqipërisë

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

Lista e Ministrave të Agrokulturës të Shqipërisë që nga hapja e kësaj ministrie si pjesë e Qeverisë së Shqipërisë. Mnistria ka pushuar së ekzistuari 6 shtator 1951. Në bazë të dhënave të deritanishme kompetencat e kësaj ministrije i janë dhënë Ministrisë së Bujqësisë

Emri Mbiemri Kryeministër erdhë shkoj Shënim
Gaqo Tashko 22 tetor 1944 10 janar 1946
Gaqo Tashko 11 janar 1946 18 mars 1946
Gaqo Tashko 22 mars 1946 5 korrik 1950
Iljas Reka 5 korrik 1950 6 shtator 1951 Ministrisë së Bujqësisë
Hysni Kapo[1] 6 shtator 1951 24 korrik 1953 Kabineti i Enver Hoxhës
Hysni Kapo 24 korrik 1953 23 korrik 1954 Kabineti i Enver Hoxhës
? ? ? ?
Bamir Topi 1996 1997 si M. Bujqësisë dhe Ushqimit
? ? ? ?
Jemin Gjana 2007 ? si M. Bujqėsisė, Ushqimit dhe Mbrojtjes sė Konsumatorit

Burimi i të dhënave

[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]
  1. ^ Në vazhdim Ministëra nga Ministria e Bujqësisë