Mariza Ikonomi

From Wikipedia
Jump to navigation Jump to search
Mariza Ikonomi
Informacione
Lindja12 maj 1983
Tiranë
ZhanriPop
Profesion(e)Këngëtare (Singer)
Instrument(e)Vokal


Mariza Ikonomi (12 maj 1983, Tiranë) është këngëtare shqiptare.

Shënime dhe referenca[edit | edit source]