Mittelfranken

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search
Harta e Mittelfranken

Mittelfranken është një prej shtatë qarqeve udhëheqëse në Bayernit por të mos ngatërrohet me rrethinën e Mittelfranken. Shtrihet në veriperëndim të njesisë Federale dhe kufizohet me Baden-Württemberg si dhe me qarqet udhëheqëse të bajernit Oberbayern, Oberfranken, Unterfranken, Schwaben si dhe me Oberpfalz.