Jump to content

Mjeshtër tigresha

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Mjeshtër tigresha
Zëri i:Angelina Jolie
Tara Strong
Tara Macri (dhjetëvjeçare)
Informacione
Specia:Tigri i Kinës Jugore
Stli luftarak:Heihuquan
Ngjyra e syrit:Portokalli
Gjinia:Femër
Mosha:20 vjeç[1]
Familja:Shifu (babai adoptues)

Mjeshtër Tigresha është një tigër dhe gjithashtu themeluesi i Furious Five. Tigresha e hidhëroi ashpër Punë kur ai u zgjodh për të qenë Warrior Dragon në vend të saj dhe, gjithashtu kur i tha me përbuzje Pusë se ai ishte një turp për Kung Funë, ndërsa shokët e saj nuk e perkrahën atë, por Punë për të respektuar atë. Megjithëse i zhgënjyer, Pu përfundimisht zgjodhi të qëndronte dhe ata u bënë miqtë më të mirë. Tigresha ishte më e forta e grupit.[1]

Referimet[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

  1. ^ a b Herët në Kung Fu Panda 2 gjatë një udhëtimi me varkë tigresha i tha Pusë se ajo i godiste trungjeve të hekurt dhe se tani nuk ndjende asgjë. Pu e pyeti se sa kohë i morri kjo, ajo tha 20 vjet