Jump to content

Musa Xhaferi

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

Musa Xhaferi është një politikan shqiptar nga Maqedonia e Veriut.

Musa Xhaferi është lindur më 7 korrik 1959 në fshatin Zayas të Kërçovës. Në vitin 1984 u diplomua në Fakultetin Ekonomik të Universitetit të Prishtinës . Ai u specializua në Universitetin e Cyrihut në vitin 1995 dhe gjithashtu u specializua në pedagogji në Akademinë e Arsimit të të Rriturve në Lucern në vitin 2000. Ai flet rrjedhshëm gjermanishten dhe flet rrjedhshëm edhe frëngjishten . Ndërmjet viteve 1996 dhe 2001, ai punoi si mësues i të moshuarve në Lucern .