Jump to content

Ndihmë:Redaktimi

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Ndihmë > Redaktimi

Eksperimento me redaktimin në Livadhin e Wikipedias. Ose, redakto një artikull të çfarëdoshëm: Shtyp butonin "Redakto" në krye të faqes, bëj korrigjimet apo ndryshimet e tjera që dëshiron e më pas shtyp butoni "Parapamje" në fund të faqes. Nëse e ruani faqen por nuk ju pëlqen ajo që keni bërë, atëherë zhbëjeni dhe fillojani nga e para.

 Përmbledhje

 Sintaksa wiki në detaje

Formatimi

Përmbledhja: Ndihmë:Formatimi
Temat e përzgjedhura: Ndihmë:Formatimi i tekstit • Formula matematike (TeX) • Ngjyrat • Karakteret e veçanta • Theksimi i sintaksës në kodin burimor

Lista dhe tabela

Përmbledhja: Ndihmë:Lista dhe tabela
Temat e përzgjedhura: Listat • Tabelat • Kartelat • Seksionet

Skeda

Përmbledhja: Ndihmë:Skeda
Temat e përzgjedhura: Bildertutorial • Bilder einbinden • Tondokumente einbinden • Videos einbinden • Dateien

Lidhjet

Përmbledhja: Lidhjet
Temat e përzgjedhura: Datenbanklinks • Internationalisierung • Interwiki-Links

Karakteret e veçanta

Përmbledhja: Ndihmë:Karakteret e veçanta
Temat e përzgjedhura: Karaktere fonetike • Hieroglifet • Tabela e karaktereve të veçanta

Shënimet njoftuese

Përmbledhja: Ndihmë:Shënimet njoftuese
Temat e përzgjedhura: Editintro • Editnotice • Preload