Jump to content

La Madrastra

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
(Përcjellë nga Njerka)

La madrastra (sq. Njerka) është një telenovelë meksikane e vitit 2005, një përshtatje e telenovelës kiliane me të njëjtin emër në vitin 1981.

Ja versionet e tjera të kësaj telenovele:

Kolona zanore e filmit është kënduar nga Laura Pausini me këngën "Vivimi"

2007 u xhiruan edhe disa episode te reja, ku di vrasëse nuk ishte më Demetrio, por Fabiola, e interpretuar nga Sabine Moussier.

Victoria Ruffo si María Fernández Acuña (gruaja e Estebanit)

Cesar Evora si Esteban San Román (burri i María)

Jacqueline Andere si Alba San Román (halla e Estebanit dhe motra e Carmelaa)

Eduardo Capetillo si Leonel Ibáñez (I dashuruar me María. Djali i Patricia)

Ana Martín Socorro de Montes

Cecilia Gabriela Daniela Márquez de Rivero

Martha Julia Ana Rosa Márquez

René Casados Bruno Mendizábal

Margarita Isabel Carmela San Román

Lorenzo de Rodas si Servando Maldonado

Guillermo García Cantú si Demetrio Rivero (burri i Daniela. Dashnori i Ana Rosa. Vrasësi i Patricia)

Sabine Moussier si Fabiola de Mendizábal (gruaja e Brunos. Vrasësja e Patricia)

Sergio Mayer si Carlos Sánchez

Michelle Vieth Vivian Sousa (E dashura e Héctorit)

Ana Layevska si Estrella San Román Fernández

Mauricio Aspe Héctor San Román Fernández

Mariana Ríos Lupita Montes

Miguel Ángel Biaggio Ángel San Román

Ximena Herrera Alma Muñoz

José Luis Reséndez Greco Montes