Ocean's Eleven

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Ocean's Eleven

Ocean's Eleven është një film amerikan të vitit 2001 nga Steven Soderbergh. Ky film është remake të filmit Ocean's Eleven1960. Ndër interpretuesit janë George Clooney, Brad Pitt dhe Julia Roberts e disa tjerë.

Vazhdimi i këtij filmi është Ocean's Twelve.