Ocean's Twelve

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

Ocean's Twelve është një film nga viti 2004 nga Steven Soderbergh, ndër interpretuesit kanë qenë Brad Pitt, George Clooney, Catherine Zeta-Jones, Julia Roberts dhe Bruce Willis si kompars (aktorët që luajn role të vogël) e disa tjerë.

Ky film është vazhdimi i Ocean's Eleven.