Përdoruesi:Dori/Faqe të gdhendura

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Këto janë faqe që janë të vëna brënda skedarit m:LanguageSq.php (ose në skedarë të tjerë) dhe s'mund të ndryshohen kollaj. Prandaj unë i quaj të gdhendura (hardcoded):

Wikipedia[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Speciale[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Shënim: Emrat e këtyre faqeve edhe mund të përkthehen, por unë i kam lënë në anglisht për dy arsye: 1) Të tjerët që nuk dinë shqip por dinë anglisht mund të shfletojnë faqet më kollaj pa i prishur punë atyreve që dinë vetëm Shqip, 2) Eshtë pak më e vështirë (për mua) për të përkthyer këto fjalë dhe për t'i zëvëndësuar në skedarin LanguageSq.php.

Mund të ketë më shumë, por gjer tani këto kam gjetur. Vini re se skedari LanguageSq.php s'është freskuar me përkthime. Përkthimet e pamjes tani bëhen nëpërmjet Speciale:Allmessages.