Jump to content

Përdoruesi:Koka11/Koka

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

|-

|14 korrik|

'Vizitor të nderuar Koka11|Ju falenderoj për vizitën tuaj që po i bëni faqes sime Kontrollues|Koka11[1]. Edhe kontributet tuaj në diskutimet dhe vërejtjet në përsosjen e më tutjeshme. |Shihni artikujt dhe kategorit në të cilat kam redaktuar dhe krijuar. Në qoft se keni ndonje vërejtje, lirisht më vëni në kujtesë...Për pos ndonjë udhëzimi ose ndreqje teknike, ju lutem të mos e ndryshoni këtë faqe pa pëlqimn tonë.Nëse ndonjë nga punimet e mia ose në ndonjë ndërhyrje evidente materiali që kam prezentuar unë është punë e juaja dhe jeni kundër paraqitjes në Wikipedia ose kundër paraqitjes së atij materiali nga ana ime (sepse doni që ndokush tjetër të e paraqesë) atëherë më lajmëroni për këtë parregullsi. Transclusion error: {{En}} is only for use in File namespace. Use {{lang-en}} or {{in lang|en}} instead.Mathematics Topics-Coordinate SystemsGuest of honor
Përshëndetje Koka11/Koka! Mirëseedhe në Wikipedjangjuhën Shqipe!
Wikipedia është një enciklopedi vullnetarisht e redaktuar ku edhe ju mund të ndihmoni.
sqGjuha amtare e këtij përdoruesi është shqipja.
en-4 This user speaks English at a near-native level.


fr-1 Cette personne peut contribuer avec un niveau élémentaire de français.
de-1 Dieser Benutzer hat grundlegende Deutschkenntnisse.
sh-2 Корисник средње говори српскохрватски.
Korisnik osrednje govori hrvatskosrpski.
Ky përdorues vjen nga Kosova.
Emblema e Gjilanit Ky përdorues vjen nga Gjilani.
10Ky përdorues kontribuon duke përdorur Windows 10.
Ubuntu logo.Ky përdorues kontribuon duke përdorur Ubuntu.
Ky përdorues është anëtar në Wikipedia për 16 vite, 4 muaj dhe 13 ditë.

link=https://www.facebook.com/njazi.ramadani1

Vizitor të nderuar Koka11|Ju falenderoj për vizitën tuaj që po i bëni faqes sime Kontrollues|Koka11[3]. Edhe kontributet tuaj në diskutimet dhe vërejtjet në përsosjen e më tutjeshme. |Shihni artikujt dhe kategorit në të cilat kam redaktuar dhe krijuar. Në qoft se keni ndonje vërejtje, lirisht më vëni në kujtesë...Për pos ndonjë udhëzimi ose ndreqje teknike, ju lutem të mos e ndryshoni këtë faqe pa pëlqimn tonë.Nëse ndonjë nga punimet e mia ose në ndonjë ndërhyrje evidente materiali që kam prezentuar unë është punë e juaja dhe jeni kundër paraqitjes në Wikipedia ose kundër paraqitjes së atij materiali nga ana ime (sepse doni që ndokush tjetër të e paraqesë) atëherë më lajmëroni për këtë parregullsi.

Transclusion error: {{En}} is only for use in File namespace. Use {{lang-en}} or {{in lang|en}} instead.Mathematics Topics-Coordinate SystemsGuest of honor

Përdoruesi:Koka11/Koka/Koka
Transclusion error: {{En}} is only for use in File namespace. Use {{lang-en}} or {{in lang|en}} instead.Mathematics Topics-Coordinate SystemsGuest of honor