Jump to content

Përdoruesi:Kristina Millona

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

Pjesëmarrje në aktivitete

Logo e projektit grate
Logo e projektit grate
Ky përdorues është pjesëtar i WikiProjektit Women in RedLogo e Wikipedia Weekend
Logo e Wikipedia Weekend
Ky përdorues është pjesëtar i projektit Wiki Weekend Tirana 2017Firefox Ky përdorues ndihmon Wikipedinë duke pëdorur Mozilla Firefox.
WikiProjekti Gratë
WikiProject iconKjo page është brenda fushëveprimit të WikiProjekti Gratë, një përpjekje e përbashkët për të përmirësuar gruaja në Wikipedia. Nëse doni të merrni pjesë, ju lutem vizitoni faqen e projektit, ku ju mund ti bashkoheni diskutimit dhe të shihni listën e detyrave të hapura për tu përfunduar.
 
Logo e WAK2018 Ky përdorues është pjesëtar i projektit WikiAcademy Kosovo 2018


|

Emblema e Tiranës Ky përdorues vjen nga Tirana