Përdoruesi:Liridon/Për të bërë

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search
FillimiDiskutimePër të bërëHapësira punueseHapësira e eksperimentimit

Në Wikipedia shpesh tema, diskutime, votime, ide nuk përfundojnë ose shumë vonë përmbyllen. Në këtë faqe kam listuar punë dhe projekte të ardhshme të cilat unë ose wikipedianët duhet të realizojnë. Gjithashtu përfshihen diskutime aktuale të cilat duhet të përmbyllen, votime të hapura për administratorë, votime për faqe që duhet të krijohen/grisen/ndryshohen, votime për artikuj të mirë dhe të përkryer.

Kryesore

[ shihe  · redakto ]

sq.wikipedia.org wikipedia
Wikipedia-logo-sq.png
Përmirësimi i artikujve që përmbajnë karaktere jo-shqip në tituj
1. Krijimi i artikujve për secilin monument të trashëgimisë kulturore të Kosovës, lidhja me Wikidata, lidhja me kategoritë në Commons.

Pictogram voting wait orange.svg Monumentet
[ ~1400 artikuj ]
[ 20 gusht - 30 shtator ]

2. Krijimi i artikujve për secilin monument të trashëgimisë kulturore të Shqipërisë, lidhja me Wikidata, lidhja me kategoritë në Commons.

Pictogram voting wait orange.svg Monumentet
[ ~1500 artikuj ]
[ tetor - dhjetor ]

3. Wikipedia:Tip of the day
4. SQ Wiki stats (semi-annual) [ source 1, source 2 ]
sq.wikiquote.org wikicitate
Wikiquote-logo-sq.svg
 1. Ri-dizajnimi dhe vendosja e logos se re Yes check.svg U bë!
 2. Rregullimi i Kuvendit, arkivimi i diskutimeve te vjetra Yes check.svg U bë!
 3. Ri-dizajnimi i Faqes kryesore
 4. Krijimi i projekteve/gjetja e metodave ose futja në strategjitë e projekteve aktuale, për të riaktivizuar projektin, dhe shtimin e kontribuuesve
 5. Krijimi i të paktën 1 artikulli në javë
sq.wikinews.org wikilajme
Wikinews-logo-sq.svg
 1. Rregullimi i Kuvendit, arkivimi i diskutimeve te vjetra
 2. Krijimi i projekteve/gjetja e metodave ose futja në strategjitë e projekteve aktuale, për të riaktivizuar projektin, dhe shtimin e kontribuuesve
 3. Krijimi i të paktën 1 artikulli në javë
sq.wiktionary.org wikiFjalori
Wiktionary-logo-sq.png
 1. Ri-dizajnimi dhe vendosja e logos se re
 2. Ri-dizajnimi i Faqes kryesore
 3. Krijimi i projekteve/gjetja e metodave ose futja në strategjitë e projekteve aktuale, për të riaktivizuar projektin, dhe shtimin e kontribuuesve
 4. Krijimi i të paktën 1 artikulli në javë
Wikidata
Artikuj

[ shihe  · redakto ]

 1. Të krijohen gjithsej +30 artikuj të rinj çdo ditë
 2. Të rritet numri i artikujve në mbi 80000 artikuj deri në qershor 2018. Duhet të krijojmë edhe -908 artikuj.
 3. Të shtohen përmbajtjet e artikujve nën 2000 byte në +2000 byte
 4. Lista artikujve të rëndësishëm - Kjo është një listë në meta.wikimedia.org e artikujve që mungojnë në sqwiki ose kanë lidhje të thyer, të cilësuar të rëndësishme për çdo wiki. Aktualisht nga kjo listë mungojnë 230 artikuj.
Votime për artikuj të mirë dhe të përkryer

[ shihe  · redakto ]
Good article star 2.svg Artikulli Historia e arteve është kandidat për arikull të mirë prej 1.540 ditësh. (Ka gjithsej 2 vota) Merrni pjesë në votim

Good article star 2.svg Artikulli Anton Çehov është kandidat për arikull të mirë prej 1.689 ditësh. (Ka gjithsej 1 votë) Merrni pjesë në votim

Good article star 2.svg Artikulli Degët e fizikës është kandidat për arikull të mirë prej 1.689 ditësh. (Ka gjithsej 1 votë) Merrni pjesë në votim

Cscr-featured.svg Gjeografia e Shqipërisë është kandidat për arikull të përkryer prej 2.612 ditësh. (4 vota) Votoni

Cscr-featured.svg Ferrari është kandidat për arikull të përkryer prej 2.611 ditësh. (4 vota) Votoni

Shënim:Duhen minimumi 3 vota. Maksimumi i votimit është 4 (katër) muaj. Nëse pas 4 muajsh akoma nuk ka 3 vota, atëherë votimi vazhdon derisa 3 përdorues të kenë votuar.Votime për Administrator dhe Burokratë

[ shihe  · redakto ]


Tema/Ide në diskutim

[ shihe  · redakto ]