Përdoruesi diskutim:Tegel

Page contents not supported in other languages.
Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Kjo faqe këtu është vetëm për diskutim mbi përdoruesin Tegel. Wikipedia nxit diskutimin mes vullnetarëve të saj dhe nuk do të censurojë komente bazuar në pikëpamjet ideologjike ose politike. Wikipedia nuk do t’i ndryshojë komentet. Ato ose do të publikohen, ose do të fshihen nëse nuk u binden rregullave kryesore.
Fillo një temë të re diskutimi.
Ju lutemi nënshkruani me: – ~~~~

Të gjitha komentet u nënshtrohen këtyre rregullave:

  • Përmbajuni temës!
  • Nuk lejohen: sharje, fyerje, fjalor i papërshtatshëm, gjuhë që përmban urrejtje, sulme personale, thirrje për dhunë apo çdo qëndrim tjetër jo i rregullt.
Welcome to my talk page.

If you want to leave me a message, use my talk page on Meta

Don't ask! Why must I tell you? --Lamsec 24 nëntor 2011 19:05 (CET)Reply[përgjigjuni]

Because if it's vandalism I will revert it. -- Tegel 24 nëntor 2011 19:06 (CET)Reply[përgjigjuni]
Medalja anti-vandalizmave
Faleminderit për punën e vazhdueshme që bëni në Wikin tonë për pastrimin e artikujve nga vandalizmat. Kjo medalje është një xhest i vogël për një punë të madhe. Ju faleminderit përzemërsisht!
Thank you, for you constant work that you are doing in our Wiki, by cleaning up the articles form vandalism. This barnstar is small gesture for a great work. Thank you very much! -- Euriditi  28 mars 2013 21:21 (CET)Reply[përgjigjuni]

Shiko ne Wikipedi Anglez: en:Anglo-Frisian_languages#Classification. Ka tre gjuhe anglike -- Jola (e vdekur, ishte ne Irland Jugor), Scots, dhe Anglishtja. "Merikanja" s'eshte nje gjuhe, eshte nje emer përçmues për nje grup te dialekteve ne SHBA dhe ne Kanada.--Yalens (diskutimet) 21 qershor 2017 21:35 (CEST)Reply[përgjigjuni]

That happens sometime, specially when the edit summary is "hahahahha jo". That is an edit summary that triggers a lot of warning signals. But I will try to look into the contribution more in detail before I revert an edit. -- Tegel (diskutimet) 21 qershor 2017 21:42 (CEST)Reply[përgjigjuni]
All good, sorry about that, I was just reacting to the fact that "Merrican" ended up on here for quite some time. --Yalens (diskutimet) 21 qershor 2017 22:08 (CEST)Reply[përgjigjuni]

Could you revert the vandalism in the article Ismail Kadare please? The vandalist user:Iskenderije who is vandalizing that article is a sock of puppetmaster user:Hatake.see here--51.158.69.142 4 nëntor 2018 17:38 (CET)Reply[përgjigjuni]

Hello. The two ip that are causingsuch a fuss, by a brief check at the history of the article, it can be said that they share the same particularities with the blocked user Udha. He waked up after someone touched the articles relating Ismail Kadare, which he views as his own and only his view on the matter is the proper one. As he wrote at the talk page of another user, he made me see this, which it proves he's Udha. A problematic, drama queen that only produces suffocating clima in sq.wiki. Cheers --Iskenderije (diskutimet) 4 nëntor 2018 16:48 (CET)Reply[përgjigjuni]

Faqet me ndryshime në pritje[Redakto nëpërmjet kodit]

Përshëndetje!

Ky është një mesazh gjysmë i automatizuar i dërguar te të gjithë personat që kanë veglat e kontrolluesit (duke përjashtuar administratorët). Kontrollimi është një privilegj i cili u jepet vullnetarëve, redaktimet e të cilëve kanë qenë të sakta dhe i kanë shërbyer komunitetit. Përveç privilegjit që t'u pranohen menjëherë redaktimet që bëjnë, kushdo që ka veglat e kontrolluesit ka gjithashtu përgjegjësinë për të kontrolluar redaktimet e të tjerëve. Kjo gjë mund të realizohet lehtësisht duke parë ndryshimet më të fundit me anë të një shtypjeje te butoni majtas që lexon Ndryshimet më të fundit. Një mënyrë tjetër për ta realizuar këtë gjë, është me anë të faqes këtu e cila gjendet te Faqet speciale. Faqja e mësipërme liston të gjitha faqet me ndryshime në pritje sipas kohës që ato janë kryer. Aktualisht, Wikipedia ka 148 kontrollues e megjithatë së shpejti do të kapim numrin e 500 faqeve me ndryshime në pritje nëse nuk fillohet kontrollimi masiv i tyre. Faqet me më shumë kohë në pritje kanë rreth 1 muaj aty. Nëse për 1 muaj bëhen rreth 500 faqe me ndryshime në pritje atëherë kuptohet që procesi i mirëmbajtes është një proces i cili duhet të jetë i vazhdueshëm pasi mund të dalë jashtë kontrollit me shpejtësi.


Ju lutem, ndihmoni të kontrollojmë ndryshimet në pritje dhe ç'është më e rëndësishmja, ndihmoni të ndërgjegjësojmë vullnetarët kontrollues në komunitetin tonë për privilegjet e përgjegjësitë që ata kanë. Konsideroni gjithashtu mundësinë e vendosjes së stampës {{Kontrollues topicon}} në faqen tuaj të përdoruesit për të treguar gjendjen tuaj si kontrollues si dhe për të bërë më të lehtë gjetjen dhe kontaktimin tuaj nga komuniteti në rast nevoje. Për çdo pyetje në lidhje me procesin e kontrollimit apo të vendosjes së stampës mos ngurroni të më shkruani në faqen time të diskutimeve. - Berishasinan (diskutimet) 24 maj 2019 20:04 (CEST)Reply[përgjigjuni]