Partia Demokratike (kthjellim)

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search
Merge-arrows.svg
Ndihmoni që kjo pjesë dhe pjesa Partia Demokratike të bashkohen në një artikull të vetëm. {{{2}}}


Fjala Partia Demokratike shënon:


Shpjegim
Kjo faqe bën kthjellimin e shprehjeve ose të titujve që për bazë kanë fjalën e përbashkët.