Jump to content

Paso Adelante

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë


Paso Adelante është një serial televiziv, i cili është xhiruar dhe shfaqur në Spanja duke filluar nga viti 2002.

Është e ndare në gjashtë sezone, dhe tregon për jetën e studenteve të një shkolle artistike, te cila mësojnë të kërcejnë, aktrojnë dhe këndojnë. Por na jepet gjithashtu edhe jeta e profesorëve të tyre, jeta personale dhe profesionale, dhe ndërlidhja e tyre.

Këtu do të shohim leksione danci, këngë, teatri, vallëzime të shumta nga të gjitha zhanret, por dhe historitë e tyre personale, të dashurisë, dhe ëndërren e madhe për tu bëre i famshëm.

Gjithsej pati 84 episode dhe përfundoj se transmetuari në 24 prill 2005 në kanalin Antena 3.

Beatriz Luengo: Lola Fernandez

Monica Cruz: Silvia Jáuregui

Raul Peña: Jeronimo "Jero" Juiz

Pablo Puyol: Pedro Salvador

Miguel Angel Muñoz: Roberto "Rober" Arenales

Silvia Marty: Ingrid Muñoz

Dafne Fernandez: Marta Ramos

Lola Herrera: Carmen Arranz

Toni Acosta: Jacinta "JoJo" Jiménez

Natalia Millán: Adela Ramos

Fanny Gautier: Alicia Jáuregui

Fabian Mazzei: Horacio Dalmaso

Alfonso Lara: Juan Taberner

Beatriz Rico: Diana De Miguel

Jaime Blanch: Gaspar Ruìz

Victor Mosqueira: Cristobal Soto