Pasqyra (mjet)

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

Një pasqyrë është një sipërfaqe reflektuese - qetë mjaft se drita reflektohet nga ligji reflektim, tij Rezervat paralelizmi dhe mund të krijojnë një imazh. Thyerje e sipërfaqe pasqyrë duhet të jetë më i vogël se rreth gjysma gjatësi vale të dritës. Një dorë e bardhë Zona remitted edhe të gjitha të lehta, por kjo është kjo renditura të shpërndara në të gjitha drejtimet.