Petro Rrudha

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Petro Rrudha është piktor shqiptar nga Lushnja. Punët e tij koleksionohen nga vëllai i tij piktori Leka Rrudha në studion e tij në Tiranë dhe janë vlerësuar nga disa krijues si impresioniste dhe të realizuara në vitet e diktaturës marrin sot një vlerë të veçantë në historinë e artit shqiptar.