Profesor jam talent se jo mahi

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Profesor jam talent se jo mahi... është një seri dramash të pregatitura dhe shfaqura në teatrin Dodona në Prishtinë.

Pjesa e 1-rë[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Aktorët në dramë-komedi paraqiten me fjalorë popullorë i cili pasqyron direkt jetën e shoqërisë dhe në mënyrë indirekte nëpërmjet humorit e fton kujtesën e popullit për ndodhitë e aktuale. Regjinë e ka bërë Faruk Begolli.

Pjesa e 3-të[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Kjo është njëra nga pjesët e kësaj shfaqje prej 1 - 7, e cila përbëhej kryesisht nga aktorët e rinj që studionin në Universitetin e Prishtinës. Kjo shfaqje arriti shikueshmërinë shumë të madhe, duke u shfaqur me qindra herë anë e mbanë Kosovës dhe jashtë saj. Konsiderohet shfaqja më e popullarizuar në Kosovë.

Shfaqja është pregatitur nën regjinë e Faruk Begolli dhe asistencën e Luan Dakës. Në rolet kryesore paraqiten :

Burimi i të dhënave[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]