Rrëfimet e narkomanëve 2

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Rrefimet e Narkomaneve 2

Refimet e narkomaneve.jpg

“Rrefimet e Narkomaneve ” bazohen nË thënien e mendimtarit tË lashtë grek se “Fajtor nuk është vetëm ai që e bën vepren por fajtor është edhe ai që këtë veper ka mundur ta pengoi ,e këtë nuk e ka bërë”.. Premiera artistike e kësaj shfaqjeje ndërtohet mbi njerzoren dhe gjithe boteroren e cila në vete përmban nivelin e larte universal artistik nga e cila reflektohet,përcillet dhe imponohet përgjegjsia dhe kujdesi shoqërorë e njerëzorë… Regjisori Adonis Filipi ka arritur që ta konceptojë një shfaqje mbreslënëse si nga aspeki artistik poashtu edhe nga aspekti etik… Rolet,në këtë shfaqje i luajn, një trup prej 11 aktoresh të përbëre në tersi nga aktorët profesionist të rinj,si:

Rudina Zhara, Labinot Lajçi, Arzana Alaj, Ani Biba, Fjolla Nushi, Armend Ismaili, Fitore Broqi, Agon Bala, Amanda Toska dhe Luan Daci, perveq ktyre te rive interpreton edhe aktori Cun Lajçi.

“Rrefimet e Narkomaneve 2”është një dram me përmbajtje dhe mesazh gjithpërfshirës.Personazhet e kësaj shfaqjeje,jane të vërtet ,për aq sa e vërteta mbi drogën është e vërtet e përditshmëris tonë,ndoshta edhe më shumë se sa ne duam ta pranojmë një të vërtetë të tillë,si të vërtetë të shoqërise sonë…” Shfaqja sipas vlersimit të kritikes dhe publikut ka rezultuar shumë e sukseshme ,dhe si e tillë rekomandohet që ta shikojnë të gjithë,duke filluar që nga rinia adoleshente e deri te niveli më I larte institucional dhe shtetëror.