Shefki Kosturi

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Shefki Kosturi (Kostur, 1878 - ?) ka qenë ushtarak i Perandorisë Osmane dhe i shtetit shqiptar, më tej ministër i Luftës.