Editing abuse filter


Duke redaktuar filtrin 6
Jump to navigation Jump to search
Parametrat e filterit
Filter ID-ja:6

Përshkrimi:

(për shikim publik)
Statistikat:Prej 87 veprimeve të fundit, ky filtër ka 0 përputhje (0%). Mesatarisht, koha e xhirimit për të është 0,39 ms, dhe plotëson 1 kusht prej kufirit të kushteve.
Kushtet:
(old_size = 0) & !("autoconfirmed" in user_groups) & !(equals_to_any(page_namespace, 2,3)) & ! (equals_to_any(page_id, 25990)) & !(new_wikitext irlike "(#redirect|#ridrejto|\{\{kthjellim|\{\{delete|\{\{grise\{\{retired)") & ( ((page_namespace = 0) & (new_size < 100)) | ((page_namespace != 0) & (new_size < 20)) )
Shënime:
Flamujt:
Filtri i ndryshuar për herë te fundit:7 qershor 2020 16:23 nga Klein Muçi (diskuto | kontribute)
Historiku:Shiko historinë e këtij filtri
Veglat:Exporto këtë filtër në një tjetër wiki
Veprime për t’u ndërmarrë, kur ka përputhje