Editing abuse filter

Duke redaktuar filtrin 6

You are viewing an old version of this filter. The statistics quoted are for the most recent version of the filter.Return to this filter's history.

Parametrat e filterit
Filter ID-ja:6

Përshkrimi:

(për shikim publik)
Statistikat:Prej 161 veprimeve të fundit, ky filtër ka 1 përputhje (0,62%). Mesatarisht, koha e xhirimit për të është 0,2 ms, dhe plotëson 1 kusht prej kufirit të kushteve.
Kushtet:
(old_size = 0) & !("autoconfirmed" in user_groups) & !(new_wikitext irlike "(#redirect|#ridrejto|\{\{kthjellim|\{\{delete|\{\{grise)") & (new_size < 20)
Shënime:
Flamujt:
Filtri i ndryshuar për herë te fundit:14 prill 2020 17:57 nga Klein Muçi (diskuto | kontribute)
Historiku:Shiko historinë e këtij filtri
Veglat:Exporto këtë filtër në një tjetër wiki
Veprime për t’u ndërmarrë, kur ka përputhje

You are viewing an old version of this filter. The statistics quoted are for the most recent version of the filter.Return to this filter's history.