Të gjithë regjistrat

Jump to navigation Jump to search

Kjo faqe tregon një pamje të përmbledhur të regjistrave të ngarkimeve, grisjeve, mbrojtjeve, bllokimeve, dhe të veprimeve administrative. Mundeni të kufizoni informactionin sipas tipit të regjistrit, emrit të përdoruesit, si dhe faqes në çështje.

Regjistrat
  • 28 mars 2019 17:54 Arbanon992 diskuto kontributecreated faqe Përdoruesi:Arbanon992 (Faqe e re: {{Babel|it|sq|en-3}})
  • 28 mars 2019 17:41 Arbanon992 diskuto kontributecreated faqe Aleks Mavraqi (Faqe e re: Ishte jurist dhe gazetar i shquar Arvanitas shqipëtar i Greqisë . Ai u martua me Ikbal Çikën , me të cilën u njoh në Universitetin e Selanikut. Së bashku vendosën te zhven...)
  • 28 mars 2019 17:03 Arbanon992 diskuto kontributecreated faqe Ikbal Çika (Faqe e re: Ikbal Çika është gazetarja e parë shqipëtare femër . Ajo dha një kontribut të rendesishëm ne rritjen e emancipimit shoqëror dhe edukimit të gruas . Ka qenë kryeredaktorja d...)
  • 28 mars 2019 16:36 Arbanon992 diskuto kontributecreated faqe Nata e Shën Bartolomeut (Faqe e re: Më 12 nëntor të vitit 1944 u rrëmbyen dhe u pushkatuan në bodrumin e Hotel Bristol , 12 intelektualë shqipëtarë , si përpjekje e forcave komuniste për zhdukjen e rezistencës...)
  • 28 mars 2019 16:20 Arbanon992 diskuto kontributecreated faqe Nebil Çika (Faqe e re: Nebil Çika ishte një personalitet botës akademike, intelektual i viteve ’30 dhe gazetar . Bashkë botues i Revistës Minerva me të motren Ikbal Çika , Nebili Ishte viktimë...)
  • 9 mars 2019 00:37 Arbanon992 diskuto kontributecreated faqe Bullizëm seksual (Faqe e re: '''Bullizmi Seksual''' është një tip bullizmi ose ngacmimi që ndodh si pasojë e seksit, trupit , orientimit seksual ose aktiviteteve seksuale të dikujt . Mund të jetë fizik ,v...)
  • 8 mars 2019 14:12 Arbanon992 diskuto kontributecreated faqe Marie Tuçi (Faqe e re: '''Marie Tuçi''' lindur më 12 mars 1928 në fshatin '''Ndërfushaz Mirditë''' , e bija e Nikollë Mark Tuçit dhe e Dilë Fushës , Marie Tuçi qe një mësuese në shkollën e Mird...)
  • 7 mars 2019 22:54 Llogaria e përdoruesit Arbanon992 diskuto kontribute u krijua.