Dallime mes rishikimeve të "Ndihmë:Llogaria e përdoruesit"

Jump to navigation Jump to search
ska përmbledhje të redaktimeve
No edit summary
No edit summary
{{Titull seksioni|Vështrim i përgjithshëm}}
* [[Ndihmë:Krijimi i llogarisë së përdoruesit]] – krijimi i një llogarie të veçantë përdoruesi nuk është i detyrueshëm, por në qoftë se jeni të regjitruar ofrohen më tepër përparësi. Pastaj edhe në qoftë se jeni të regjstuar dhe dëshironi të mos e përdorni më llogarinë tuaj jeni të lirë të veproni si të dëshironi.
* [[Ndihmë:Single-User-Login]] – që prej vitit 2008 është mundësuar njehsim i përgjithshëm i llogarisë për të gjitha faqet [[Wikipedia:Projektet motra|Wikimedia-Wiki]]. Kjo do të thotë se ju mund të përdorni të njëjtën llogari për të gjitha këto projekte.
 
{{Titull seksioni|Përparësitë}}
* [[Ndihmë:Prefiksi i hapësirës së përdoruesit]] – jederçdo Benutzerpërdorues i regjistruar, der sichmomentin namentliche anmeldet,kyçjes erhältpërfiton eine''Faqen Benutzerseitee (undpërdoruesit'' diedhe Möglichkeit,mundësinë Unterseitenpër anzulegen), aufkrijuar dernënfaqe ersa sich unddëshirojë seine Arbeit incilat derai Wikipediamund vorstellen ''kann'',shkruajë abermbi nichtveprimtarinë ''muss''dhe kontributet e tij apo të zhvillojë artikuj sipas dëshirës.
* [[Ndihmë:Parapëlqimet]] – persönlichendryshim Einstellungeni fürkonfigurimit beispielsweisepesonal të llogarisë, për shëmbull [[Wikipedia:HelferleinMjetet]], Passwortfjalëkalimi, adresa E-Mail-Adresse, Benutzeroberflächendërfaqja u.grafike vetj. m.
* [[Ndihmë:Lista mbikqyrëse]] – Übersicht der Änderungen von individuell ausgewählten Seiten
* [[Ndihmë:E-Mail]] – interne E-Mail-Funktion für angemeldete Benutzer, die Funktion kann von Benutzern deaktiviert werden

Menyja e lëvizjeve