Privilegjet e përdoruesit

Jump to navigation Jump to search
Zgjedh një përdorues  
Shiko grupet e përdoruesitViewing user rights of user Βατο (diskuto | kontribute)

Anëtar i: Kontrolluesit, Administrues

Anëtar i nënkuptuar i: Përdorues të vërtetuar automatikisht

Regjistri i privilegjeve

  • 9 korrik 2020 19:43 Βατο diskuto kontribute ndërroi anëtarësinë e grupit për Βατο nga administrues në administrues dhe Kontrollues
  • 10 shkurt 2020 14:31 Liridon diskuto kontribute ndërroi anëtarësinë e grupit për Βατο nga (asgjë) në administrues (Admin i përhershëm si rezultat i punës të sukseshme 1 vjetore si admin i përkohshëm. https://sq.wikipedia.org/wiki/Wikipedia:Administrator%C3%AB/Kandidatura/%CE%92%CE%B1%CF%84%CE%BF)
  • 7 shkurt 2019 15:08 Βατο diskuto kontribute ndërroi anëtarësinë e grupit për Βατο nga administrues (temporary, until 7 shkurt 2020 00:10), autochecked user, Redaktor dhe Kontrollues në administrues (temporary, until 7 shkurt 2020 00:10) (të përfshira në privilegjin e administratorit)
  • 7 shkurt 2019 00:10 Liridon diskuto kontribute ndërroi anëtarësinë e grupit për Βατο nga autochecked user, Redaktor dhe Kontrollues në administrues (temporary, until 7 shkurt 2020 00:10), autochecked user, Redaktor dhe Kontrollues
  • 4 nëntor 2017 15:10 Βατο diskuto kontribute është promovuar automatikisht nga autochecked user dhe Kontrollues në autochecked user, Kontrollues dhe Redaktor
  • 30 shtator 2017 20:05 Βατο diskuto kontribute është promovuar automatikisht nga Kontrollues në Kontrollues dhe autochecked user
  • 21 qershor 2017 20:19 Liridon diskuto kontribute ndërroi anëtarësinë e grupit për Βατο nga (asgjë) në Kontrollues (Përdorues me redaktime cilësore në artikuj dhe redaktime teknike në stampa.)