Privilegjet e përdoruesit

Jump to navigation Jump to search
Zgjedh një përdorues  
Shiko grupet e përdoruesitViewing user rights of user Arianit (diskuto | kontribute)

Anëtar i: Krijuesit e llogarive, Përdorues automatikisht të kontrolluar, Redaktorët, Kontrolluesit

Anëtar i nënkuptuar i: Përdorues të vërtetuar automatikisht

Regjistri i privilegjeve

  • 9 dhjetor 2019 21:48 Liridon diskuto kontribute ndërroi anëtarësinë e grupit për Arianit nga autochecked user, Redaktor dhe Kontrollues në autochecked user, Redaktor, Kontrollues dhe krijues llogarish
  • 10 tetor 2013 19:46 Arianit diskuto kontribute është promovuar automatikisht nga Redaktor dhe Kontrollues në Redaktor, Kontrollues dhe autochecked user
  • 29 nëntor 2012 14:33 Euriditi diskuto kontribute ndërroi anëtarësinë e grupit për Arianit nga (asgjë) në Redaktor dhe Kontrollues (Perkushtim ne wikipedia.)