Privilegjet e përdoruesit

Jump to navigation Jump to search
Zgjedh një përdorues  
Shiko grupet e përdoruesitViewing user rights of user Flladimi (diskuto | kontribute)

Anëtar i: Përdorues automatikisht të kontrolluar, Redaktorët, Kontrolluesit

Anëtar i nënkuptuar i: Përdorues të vërtetuar automatikisht

Regjistri i privilegjeve

  • 9 mars 2016 14:50 Flladimi diskuto kontribute është promovuar automatikisht nga autochecked user dhe Kontrollues në autochecked user, Kontrollues dhe Redaktor
  • 17 shkurt 2016 21:30 Olsi diskuto kontribute ndërroi anëtarësinë e grupit për Flladimi nga (asgjë) në Kontrollues dhe autochecked user