Privilegjet e përdoruesit

Jump to navigation Jump to search
Zgjedh një përdorues  
Shiko grupet e përdoruesitViewing user rights of user Kolega2357-Bot (Diskuto | kontribute)

Anëtar i: Përdorues automatikisht të kontrolluar, Robot

Anëtar i nënkuptuar i: Përdorues të vërtetuar automatikisht

Regjistri i privilegjeve

  • 12 qershor 2013 02:51 Kolega2357-Bot Diskuto kontribute është promovuar automatikisht nga robot në robot dhe autochecked user
  • 24 shkurt 2013 17:15 Eagleal Diskuto kontribute ndërroi anëtarësinë e grupit për Kolega2357-Bot nga (asgjë) në robot (Miratuar [http://sq.wikipedia.org/w/index.php?title=Wikipedia%3ABot%C3%ABt%2FK%C3%ABrkes%C3%AB_p%C3%ABr_miratim%2FKolega2357-Bot&diff=1288521&oldid=1288520])