Privilegjet e përdoruesit

Jump to navigation Jump to search
Zgjedh një përdorues  
Shiko grupet e përdoruesitViewing user rights of user Roboti Tung (Diskuto | kontribute)

Anëtar i: Përdorues automatikisht të kontrolluar, Robot, Redaktorët

Anëtar i nënkuptuar i: Përdorues të vërtetuar automatikisht

Regjistri i privilegjeve

  • 22 maj 2013 08:35 Roboti Tung Diskuto kontribute është promovuar automatikisht nga robot dhe Redaktor në robot, Redaktor dhe autochecked user
  • 27 nëntor 2012 16:41 Euriditi Diskuto kontribute ndërroi anëtarësinë e grupit për Roboti Tung nga robot në robot dhe Redaktor
  • 5 shtator 2012 23:21 Eagleal Diskuto kontribute ndërroi anëtarësinë e grupit për Roboti Tung nga (asgjë) në robot (Miratuar [http://sq.wikipedia.org/w/index.php?title=Wikipedia%3ABot%C3%ABt%2FK%C3%ABrkes%C3%AB_p%C3%ABr_miratim%2FRoboti_Tung&diff=1182174&oldid=1182115])