Privilegjet e përdoruesit

Jump to navigation Jump to search
Zgjedh një përdorues  
Shiko grupet e përdoruesitViewing user rights of user Tschenarin (Diskuto | kontribute)

Anëtar i nënkuptuar i: Përdorues të vërtetuar automatikisht

Regjistri i privilegjeve

  • 28 tetor 2019 22:31 Βατο Diskuto kontribute ndërroi anëtarësinë e grupit për Tschenarin nga autochecked user, Redaktor dhe Kontrollues në (asgjë) (përdorues i shumëfishtë)
  • 1 janar 2019 22:42 1l2l3k Diskuto kontribute ndërroi anëtarësinë e grupit për Tschenarin nga (asgjë) në Redaktor, Kontrollues dhe autochecked user (per kontribute cilesore)