Privilegjet e përdoruesit

Jump to navigation Jump to search
Zgjedh një përdorues  
Shiko grupet e përdoruesitViewing user rights of user Udha (Diskuto | kontribute)

Anëtar i nënkuptuar i: Përdorues të vërtetuar automatikisht

Regjistri i privilegjeve

  • 28 tetor 2019 18:35 Βατο Diskuto kontribute ndërroi anëtarësinë e grupit për Udha nga autochecked user, Redaktor dhe Kontrollues në (asgjë) (përdorues i bllokuar)
  • 17 shtator 2017 22:43 Udha Diskuto kontribute është promovuar automatikisht nga autochecked user dhe Kontrollues në autochecked user, Kontrollues dhe Redaktor
  • 12 korrik 2017 13:38 Udha Diskuto kontribute është promovuar automatikisht nga Kontrollues në Kontrollues dhe autochecked user
  • 10 korrik 2017 20:45 Liridon Diskuto kontribute ndërroi anëtarësinë e grupit për Udha nga (asgjë) në Kontrollues