Privilegjet e përdoruesit

Jump to navigation Jump to search
Zgjedh një përdorues  
Shiko grupet e përdoruesitViewing user rights of user Visi90 (diskuto | kontribute)

Anëtar i: Përdorues automatikisht të kontrolluar, Redaktorët, Kontrolluesit

Anëtar i nënkuptuar i: Përdorues të vërtetuar automatikisht

Regjistri i privilegjeve

  • 10 nëntor 2014 18:16 Puntori diskuto kontribute ndërroi anëtarësinë e grupit për Visi90 nga autochecked user, Redaktor dhe Kontrollues në autochecked user, Redaktor, Kontrollues dhe administrues (Sipas votimit të anëtarëve tjerë në Kuvend)
  • 29 maj 2013 12:41 Visi90 diskuto kontribute është promovuar automatikisht nga Redaktor dhe Kontrollues në Redaktor, Kontrollues dhe autochecked user
  • 12 dhjetor 2012 16:28 Euriditi diskuto kontribute ndërroi anëtarësinë e grupit për Visi90 nga (asgjë) në Redaktor dhe Kontrollues (Pune e mire ne Wikipedia)