Stampa:KUTIABregu i Fildishtë

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search
Kjo është kutiza për artikullin Bregu i Fildishtë 
République de Côte d'Ivoire
Flag of Côte d'Ivoire.svg Emblema - KUTIABregu i Fildishtë
Flamuri Stema
Moto Kombëtare: Union, Discipline, Travail
Frg.: Bashkimi, Diciplina dhe Puna
Vendndodhja - KUTIABregu i Fildishtë