Surdopedagogjia

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

Surdopedagogjia është subdisiplinë e pedagogjisë speciale e cila merret me edukimin, arsimimin, trajnimin, përshtatjen sociale dhe integrimin në shoqëri të fëmijëve me dëgjim të dëmtuar (fëmijët me vështirësi në dëgjim).

Shih edhe[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]