Thue Christiansen

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Flamuri i Grenlandës i dizajnuar nga Thue Christiansen

Thue Christiansen (lindi më 25 shkurt 1940 në Maamorilik, Grenlanda), është mësues, artist dhe politikanë. Christiansen është dizajner i flamurit të Grenlandës, e cila u adoptua më 21 qershor 1985.