Wikipedia:Faqja kryesore/A e dini se/2017/37

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search
  • ... se Eugenia Tucker Fitzgerald ndihmoi në themelimin e shoqërisë së parë sekrete në kolegjin e grave?
  • ... se një ligj i Oregonit i vitit 1844 kërkoi që të gjithë skllevërit të liroheshin - dhe të gjithë skllevërit e liruar të largoheshin nga Oregoni?