Wikipedia:Faqja kryesore/Përvjetorët/3 gusht

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

 Rregullat e redaktimit

  • Shfaqen katër deri pesë fjali të fushave të ndryshme nga historia, kultura, teknologjia etj. .
  • Do të ketë një figurë djathas, pa opsionin "parapamje" dhe nga 90px deri 120px e lartë.
  • Në karakterë të trashë shfaqen vetëm ata emrat që tregohen në figurën.
Përshkrimi


Propozime

  1. ^ Dio Cassius LV.29-34; Suetonius Tiberius 16, 17.