Wikipedia:Projekti Eurovision

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

Rreth projektit Eurovision

Mirësevini në projektin dedikuar Eurovisionit!

Projekti ka për qëllim zgjerimin e tërësisë së artikujve në lidhje me Festivalin Evropian të Këngës , i njohur ndryshe si Eurovision si dhe përmirësimin e atyre ekzistues. Ky qëllim shpresohet të përmbushet me anë të kontribuesve, redaktorëve si dhe përkthyesve vullnetarë të përfshirë në projekt. Nëse jeni të interesuar t'i bashkoheni WikiProjektit në fjalë mjafton ta shtoni emrin tuaj në listën e pjesëmarrësve, të hidhni një sy te qëllimet e detyrat kryesore aktuale dhe të filloni punën për përmbushjen e tyre.

Ky projekt është krijuar nga disa Wikipedianë për të bashkërenduar më mirë punën e tyre në shtimin e përmirësimin e artikujve në lidhje me FEK. Kjo faqe si dhe nënfaqet e saj përmbajnë sugjerimet e tyre; Shpresohet se ky projekt do të ndihmojë në përfshirjen e Wikipedianëve të tjerë.

Qëllimet
Projekti ndahet në disa faza:
  1. Gjetja dhe përfshirja e të gjithë artikujve aktual në lidhje me FEK.
  2. Përcaktimi i të gjithë artikujve të cunguar në lidhje me FEK.
  3. Shtimi i përgjithshëm i numrit të artikujve në lidhje me FEK.
Tabela e punës
Info
WikiProjekti Eurovision
KategoriaFestivali Evropian i Këngës
A ka qëllime?Po

Anëtarësohu
Artikuj të përkryer
  • Asnjë deri tani
Stampa
  • {{Projekti Eurovision}} - stampë që vendoset në faqen e diskutimit të artikujve rreth këtij projekti