Wikipedia:Projekti Fjalori/Ekonomi/Rr

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Gjendeni në faqe të projektit fjalori në hapsirën Wikipedia, saktësisht tek përmbajtja për vitrinat e projektit.
Fresko pamjen ose kthehu te Vitrina Projekti Fjalori/Ekonomi apo Vitrina Projekti Fjalori/Rr ose kapërce në shkronjat e kësaj lëmije
A · B · C · Ç · D · Dh · E · Ë · F · G · Gj · H · I · J · K · L · Ll · M · N · Nj · O · P · Q · R · RR · S · Sh ·  T · TH · U · V · X · Xh · Y · Z · Zh / W
Rr-ja në lëmi tjera

Gjuhë dhe Letërsi
Arkeologjia
Arsimi
Baleti
Biznes
Ekonomia
Film
Fizika
Informatika
Interneti
Inxhenieria
Judikatura
Kimia
Komunikacioni
Kopshtaria
Kuzhina
Matematika
Mitologjia
Mjekësia
Muzika
Piktura
Gjeografia
Politika
Biologjia

 • Rregulla
  1. Rregulla e origjnës[1]
 • Rreziku
  1. Rrezik (Risk):Eshte pasiguria per nje ngjarje qe mund te ndodhe e cila parashikohet te kete nje impakt te rendesishem ne arritjen e objektivave.[2]
 • Rroga
  1. (shih dhe Paga) kembim i fuqise puntore me para per nje pune te caktuar brenda nje kohe.
 • Rritja
  1. Rritja ekonomike