Wikipedia:Robotët/Kërkesë për miratim/Marbott

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

Operator: Margott

Automatik apo i shoqëruar: Automatik

Gjuhë programimi: AutoWikiBrowser

Përmbledhja e përdorimit Korigjimi i gabimeve sipas prioriteve këtu. Gabimet më të zakonshme janë: dublikim kategorie, vendosja e tyre në rrjesht. Probleme me URL në reference apo lidhje të jashtme. Probleme me kodin HTML si psh kodi i tabelave jo i plote, reference e pa mbyllur etj.

Periudha e redaktimit (p.sh.. gjithnë, përditë, njëherë,...)Javor

Ritmi i redaktimeve: X modifikime për KOHA. Varet nga rregullimi ditor që do bëhet psh nëse marim ID=94 që përkon me 44 editime dhe ID=25 me 267 editime , atëhere roboti do të bëjë 311 editime në ditë.

Ka titullin? (Po/Jo) Jo:

Hollësitë e përdorimit: Pasi logohem në AWB në bazë të databazës tashme të krijuar por që mund të përditësohet në cdo kohë në bazë të nevojave, zgjedh si source: Check WikiErrors(numbers) dhe me pas vendos numrin e ID sic është në databazë në bazë të prioriteteve. Më pas boti rregullon gabimet.

Diskutimi[Redakto nëpërmjet kodit]

  • Please make about 30 edits so we can see how the bot runs. Thanks.   eagleal 

Votimi[Redakto nëpërmjet kodit]