Wikipedia:Statistika

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

Kjo faqe merret me statistikën e wikipedisë shqip dhe wikipedia të tjera.

tregon sasine aktuale të artikujve në Wikipediat e ndryshme ne gjuhet e tjera,

si edhe tregon renditjen se ku ndodhet shqipja'

Statistika për artikuj[Redakto nëpërmjet kodit]

Sipas artikujve
Sipas datës

Wikipedia shqip përmban 97.826 artikuj.

Sipas artikujve
(10000, 20000, etj...)
Sipas datës
(Fundi i vitit)
Data Numri i artikullit
31 dhjetor 2005 ~ 5500
10000 23 nëntor 2006
31 dhjetor 2006 ~ 11900
31 dhjetor 2007 ~ 19000
20000 19 prill 2008
31 dhjetor 2008 ~ 21800
Artikuj më të redaktuar [1] Faqe më të shikuar [2]
gusht 2008
 1. Faqja Kryesore (31998 shikuesë)
 2. Speciale:Search (29831 shikuesë)
 3. Speciale:RecentChanges (6765 shikuesë)
 4. Speciale:Random (6525 shikuesë)
 5. Friends (6513 shikuesë)
shtator 2008
 1. Speciale:Search (52475 shikuesë)
 2. Faqja Kryesore (44049 shikuesë)
 3. Speciale:Random (11390 shikuesë)
 4. Speciale:RecentChanges (9321 shikuesë)
tetor 2008
 1. Speciale:Search (57322 shikuesë)
 2. Faqja Kryesore (56762 shikuesë)
 3. Speciale:Random (15718 shikuesë)
nëntor 2008
 1. Speciale:Kërkim (84883 shikuesë)
 2. Faqja Kryesore (65751 shikuesë)
 3. Speciale:Rastësishme (13905 shikuesë)
Freskimi i fundit: 4 nëntor 2008
Artikuj të shkurtër Artikuj të gjatë
Nën 150 byte Nën 450 byte Mbi 50 Kb Mbi 2,5 Kb
Nën 50 byte: 22 artikuj (0.02%)

Nën 100 byte: 142 artikuj (0.15%)

Nën 250 byte: 1547 artikuj (1.58%)
Nën 450 byte: 4781 artikuj (4.89%)

Mbi 100 Kb: 21 artikuj (0.02%)

Mbi 75 Kb: 27 artikuj (0.03%)
Mbi 50 Kb: 52 artikuj (0.05%)

Mbi 25 Kb: 156 artikuj (0.16%)

Mbi 10 Kb: 624 artikuj (0.64%)
Mbi 5 Kb: 1747 artikuj (1.79%)
Mbi 2,5 Kb: 4427 artikuj (4.53%)

Freskimi i fundit: 4 nëntor 2008

Statistika për përdorues[Redakto nëpërmjet kodit]

Wikipedia shqip ka 162.860 përdorues të rregjistruar, 10 prej tyre janë me titull administrues dhe tre me titull burokrat.

Statistika të tjera[Redakto nëpërmjet kodit]

Mjete te tjera statistikore[Redakto nëpërmjet kodit]

 • s23.org tregon shifrat aktuale të artikujve në Wikipediat e ndryshme ne gjuhet e tjera, si edhe renditjen e tyre.
 • http://toolserver.org/~soxred93/pc Tregon numrin e redaktimeve (Edit Counter), artikujt e krijuar dhe ridrejtimet (Pages created), dhe statistika tjera të një përdoruesi.
 • Article Sizes lëvron pamjen e madhësive mesatare të artikujve ne wikipeidat e ndryshme.
 • Sperrungen tregon sasinë e e artikujve të bllokuar.