Çakmaku

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Çakmaku mjet i vogël xhepi për të ndezur cigaren, i cili përbëhet nga një kuti metali, që mbushet me benzin a me ndonjë lëndë tjetër, nga një fitil dhe një gur për ta shkrepur.