0

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

0 mund të referohet për:

  • 0 (numër), numri i plotë midis -1 dhe +1
  • 0 (vit), një vit i përdorur në disa sisteme kalendarike
  • 0 ose #0, emri i skenës i muzikantit amerikan Sid Wilson, kur performonte me bendin muzikor Slipknot
Wiki WikiFjalori: 0 – zero

Kjo faqe bën kthjellimin e titujve që kanë për bazë 0.
Nëse një lidhje e brendshme ju solli këtu, ju lutemi, ndryshojeni lidhjen në fjalë që të ridrejtojë direkt te faqja e duhur.