Botim

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Botim do të thotë kur një sasi e mjaftueshme kopjesh e veprës së mbrojtur me të drejtë të autorit apo e ndonjë materiali me të drejta të afërta është botuar dhe i është ofruar publikut apo është shpërndarë me pëlqimin e bartësit të së drejtës. [1]


Burimi i të dhënave[redakto | përpunoni burim]

  1. ^ LIGJIN TË DREJTAT E AUTORIT DHE TË DREJTAT E TJERA TË PËRAFËRTA Në amëzën assembly-kosova.org