Cernaleva

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search
Cernalevë

Cernaleva është një fshat në Shqipëri ne Qarkun Kukës. Popullsia e këtij fshati flet dy gjuhe: shqip dhe gjuhen gorane që ngjan me maqedonishten.
  1. ^ Bojaj, Sandra (8 dhjetor 2021). "Rreth TV Boin". Tv Boin.