Jump to content

Oreshka

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Oreshkë

Oreshka është një fshat në Shqipëri ne Qarkun Kukës. Popullsia e këtij fshati flet dy gjuhe: shqip dhe gjuhen gorane që ngjan me maqedonishten.