Diskutim:Aeroporti Ndërkombëtar Ufa

From Wikipedia
Jump to navigation Jump to search


Internet Archive Bot[edit source]

Përshëndetje, redaktorë!

Sapo ndryshova 1 lidhje të jashtme te artikulli Aeroporti Ndërkombëtar Ufa. Ju lutem, shpenzoni pak kohë për të shqyrtuar redaktimin tim. Nëse keni ndonjë pyetje ose dëshironi që t'i injoroj lidhjet apo faqet krejtësisht në të ardhmen, ju lutem, vizitoni këtë faqe për informacione të mëtejshme. Ndër të tjera, aty mund të gjeni dhe informacion se si mund të rregulloni problemet që mund të kem shkaktuar. Kam bërë këto ndryshime:


Gjithë të mirat!—InternetArchiveBot (Raportoni probleme) 16 shkurt 2020 14:30 (CET)