Eleni Foureira

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

Eleni Fouréira (Entela Fureraj) e lindur më 7 mars 1987 në Fier, Shqipëri, është një këngëtare greke me prejardhje shqiptare, që jeton në Greqi. Ajo ishte përfaqësuese e Qipros në Festivalin e Këngës Eurovizion 2018 me këngën e saj "Fuego" dhe ku zuri vendin e dytë. Presidenti i Republikës së Qipros, Nicos Anastasiades, e ka dekoruar me “Çmim Mirënjohje”.